Rasmussen Elektro

Vi har siden 1988 utført en rekke elektrikertjenester. Siden den gang har vi opparbeidet oss verdifulle erfaringer og solid kompetanse innen installasjon. i 1994 åpnet vi dørene til vår butikk hvor vi har opparbeidet oss et godt rykte og renomme i regionen. Vi liker rett og slett å kalle oss for en god gammeldags faghandel med sans for trender og design! Kom innom!

Vårt mål

Vårt ønske og vår lidenskap er å bruke vår erfaring til å utføre oppdragene våre med kvalitet, stolthet og pålitelighet. Vår brede bransjekunnskap har ført til at vi stolt kan si vi er en foretrukken leverandør i distriktet, og kundene våre har vært innom oss om og om igjen siden 1988!

Våre kunder

Våre kunder består både av store næringskunder helt ned til de mindre, men like viktige, privatekunder. Vi gjør alt ifra store industribygg, til små leiligheter og eneboliger. Ingen jobber er for store, og ingen er for små. Vi elsker å motta utfodringer, og vi holder alltid hode høyt. 

Kontakt oss

Kontakt oss dersom du lurer på noe, enten det gjelder belysning eller elektrotjenester!

Rasmussen Elektro er en elektroentreprenør som spesialiserer seg innen eltjenester og ikke minst belysning. Ta kontakt enten du skulle ønske råd fra elektriker, belysning i verdensklasse eller rett og slett bare en hyggelig samtale.

Kontaktinformasjon