Elektroavdeling

Elektrikeravdeling vår er velkjent med godt renommè og pålitelig arbeidskraft. Vi utfører en rekke tjenester. Alt ifra små service til store prosjekter. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor. 

Rasmussen Elektro AS startet primært som en elektroentreprenør med fokus på å holde det vi lover, og få jobben gjort til avtalt til og avtalt pris. Dette er holdninger vi bruker uansett hvilke tjenester vi utfører. Dette har også gjort av flere av de som jobber hos oss i dag, har vært ansatte siden oppstart. Dette samholdet smitter over på våre kunder, hvor flere av dem har brukt oss mange forskjellige ganger siden 1988!

Våre tjenester

Våre kunder består både av store næringskunder helt ned til de mindre, men like viktige, privatekunder. Vi gjør alt ifra store industribygg, til små leiligheter og eneboliger. Ingen jobber er for store, og ingen er for små. Vi elsker å motta utfodringer, og vi holder alltid hode høyt. 

Våre kontaktpersoner

Bent Rott

Vår avdelingsleder Elektro. 

Telefon: 51 65 65 33
Mobil: 93 46 73 11
E-post: bent@rasmussen-elektro.no

Roger Fuglestad

Elektromontør/prosjektleder

Telefon: 51 65 65 33
Mobil: 93 46 73 09
E-post: roger@rasmussen-elektro.no

Kontakt oss

Kontakt oss dersom du lurer på noe, enten det gjelder belysning eller elektrotjenester!

Rasmussen Elektro er en elektroentreprenør som spesialiserer seg innen eltjenester og ikke minst belysning. Ta kontakt enten du skulle ønske råd fra elektriker, belysning i verdensklasse eller rett og slett bare en hyggelig samtale.

Kontaktinformasjon